Tietokone, älypuhelin vai televisio

 Jokunen vuosi sitten suurin osa hakukoneen käytöstä tehtiin tietokoneella, mutta nyt tilanne on jo kääntymässä älypuhelinten eduksi. Silloin on tärkeä huomioida, että yrityksen kotisivut toimivat myös mobiililaitteilla. Muuten käy niin, että puolet potentiaalisista asiakkaista on potkittu pois heti kättelyssä.
Televisioitakin pystyy hyödyntämään monissa netin palveluissa, mutta Googlen käyttö on kuitenkin vielä huomattavasti yleisempää tietokoneella ja puhelimella.
Täytyy kuitenkin muistaa että kaikki uusi tekniikka kehittyy koko ajan ja pitäisi periaatteessa yrittää pysyä koko ajan askeleen edellä, koska muuten käy niin että kaikkeen reagoidaan silloin kun se on jo myöhässä. Teollisuus suoltaa nykyään kaikkea uutta tekniikkaa maailmalle niin nopeasti, että jos hakukoneoptimoinnissa jäädään odottelemaan niin kilpailijat ajavat ohi oikealta ja vasemmalta. Hyvin huomaa esimerkiksi musiikin alalla, että muutos voi olla hyvinkin nopeaa. Yhtäkkiä cd-levyjen myynti on romahtanut ja erilaiset suoratoistopalvelut vallanneet markkinat ihmisten puhelimissa ja kotiteattereissa. Eikä tämä ole pelkästään musiikkialan asia, vaan sama on nettiyhteyksien nopeutumisen myötä tapahtunut myös elokuvamaailmassa. Toki ihmiset vielä käyvät paljon elokuvateattereissa, mutta dvd-levyjä ei osteta eikä vuokrata läheskään yhtä paljon kuin vielä 10 vuotta sitten. Niissäkin suoraan netistä tilattavat ja ladattavat elokuvat ovat vallanneet markkinat.
     
           
           
           
           


 
 
 

Copyright © 2001-2016 Yhteystiedot: Tabi Search, 00100 Hki, tabisearch@tabisearch.com